Home
Home
Praktijk
Praktijk
Diensten
Diensten
Vergoedingen
Vergoedingen
Aanmelden
Aanmelden
Kwaliteit
Kwaliteit
Downloads
Downloads
Nieuws en links

        


Over Ons

Leonie Bakker (BIG registratienummer 19038412525) https://www.bigregister.nl/?bignummer=19038412525

Na haar studie aan de Vrije Universiteit (1998, afstudeerrichtingen Neuropsychologie en Kinder- en Jeugdpsychologie) heeft zij postdoctorale opleidingen gevolgd tot Gezondheidszorg psycholoog, Cognitief Gedragstherapeut, Eerstelijnspsycholoog, EMDR therapeut en CSR Coach. Ze heeft jarenlange ervaring in psychologisch onderzoek en behandeling van een verscheidenheid aan psychische problemen binnen de eerstelijnspraktijk welke ze vanaf 2005 startte. Als Cognitief Gedragstherapeut richt zij zich middels een holistische inzicht gevende en oplossingsgerichte werkwijze met name op het ontdekken van de eigen sterke en minder sterke kanten. Deze kennis kan in de therapie ingezet worden om de gewenste veranderingen en oude en nieuwe behoeften vorm te geven.

Manja van der Kooij (Big registratienummer 19066888925) link https://www.bigregister.nl/?bignummer=19066888925

Na haar studie aan de Universiteit van Utrecht (1999, afstudeerrichting Klinische en Gezondheidspsychologie) heeft zij een postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog gespecialiseerd voor Kind en Jeugd gevolgd en zij is EMDR therapeut. Haar jarenlange ervaring heeft haar tot expert gemaakt op het gebied van gedrag, leren en ontwikkelen. Kenmerkend is dat zij werkt vanuit de hulpvraag van het kind wat betekent dat zij het kind altijd centraal stelt. Haar focus ligt op het gebied van diagnostiek en kortdurende oplossingsgerichte behandeling van kind, jeugd en jong volwassenen.

Beide psychologen zijn werkzaam in de Basis Generalistische GGZ en zijn beschikbaar voor een brede groep cliŽnten die in het dagelijks leven met psychische en/of lichamelijke klachten geconfronteerd worden. De klachten waarbij zij begeleiding geven kunnen variŽren in aard en ernst. Te denken valt aan o.a. leer en ontwikkelingsproblemen, gedrags en sociaal emotionele problemen, depressieve klachten, angst klachten, (chronische)stressklachten rondom relaties zowel privť als werk, levensfaseproblematiek, aanpassing en verwerkingsproblematiek als de verwerking van rouw en of heftige gebeurtenissen, trauma, en lichamelijke klachten zonder duidelijk medische oorzaak.